Blogg

Nu träder vi in i 2014

6 dec 2013

Nyår 2014

Vi lämnar nu det högst besvärliga 2013 (år 6) och går in i 2014 (år 7). Vad var det som hände under 2013? Varför har detta år givit så mycket motstånd för oss? Låt mig lite enkelt förklara. 2013, eller år 6 inom tarot och numerologi står för relationer. 2013 var just ett stökigt år gällande relationer med uppgörelser, avslut och uppbrott. Ett år där vi rensat upp i relationer.

De som inte varit bra för oss lämnar vi. Det kan gälla allt från familjemedlemmar och vänskapsrelationer till kärleksrelationer. Allt för att rensa ut gamla beteendemönster och sådant som hindrar den egna utvecklingen.

När man stänger dörren om det gamla och det som inte är fruktbart, öppnar man upp för det nya, på alla plan; på arbetsplan men också nya bekantskaper. Året har handlat mycket om att lära att älska sig själv för den man är. Just 2013 har handlat mycket om att öppna upp för det mediala. Hela universum har genomgått en transformation under hela det här året, vilket ytterligare gjort året svårt för de flesta av oss! Inte nog med det! Hela vår Moder Jord genomgår drastiska förändringar där vi till och med fick en ny ö utanför Japans kust!

Nu träder vi in i 2014. År 7 enligt tarot och numerologi. Nu tar vi med oss det vi lärt oss under år 6 och är ett år av frigörelse. Under det här året ges möjlighet för oss att uppfylla mål och drömmar. Vi tänker mer på de egna behoven än på omgivningens. År 7 går du din egen väg. Du satsar på det du tror på och lyckas faktiskt ro det i hamn. Just för att du gör just det du tror på! Universum fortsätter på den andliga vägen, den nya vägen. Året står för nystarter, en ny början och förändring till det bättre. För att kunna förändra världen måste vi förändra oss själv. En uppmaning under år 7 är att meditera för att finna dig själv, att skapa en kärleksfull och trygg omgivning för att planera för det nya; din nystart!

Vi har fortfarande lite tid kvar av år 6, att hinna med att rensa upp och ut för att förbereda för den nystart som år 7 innebär! Ta inte det gamla med dig! Lycka till allihop!

Stor kram

Maria

Av Spådam Maria - Direktkod 142

Wendelas redaktion testar nyandliga trender

21 nov 2013

”Hon ger en obehagligt exakt beskrivning av min moster”

Wendelas redaktion testar nyandliga trender och ringer vår spådam Britt.

Läs mer om det här

Dagens tarotkort - Styrka (Lust)

2 okt 2013

Styrka-LustFrågor att ställa sig:

Vilka delar av ditt liv vill du leva ut mera helt och fullt? Vad har hindrat dig att göra det? Är du redo att ta tag i det nu?

Affirmation:

Jag njuter av att leva helt och fullt.

 

Läs mer om: Styrka (Lust)

Dagens tarotkort; Rättvisan (Adjustment)

15 sep 2013

Frågor att ställa sig:

Vad får dig att känna lugn och ro? Vad händer när du tappar fotfästet?

http://www.tarot.nu/tarotkort/rattvisan Rättvisan (Adjustment)

Dagens tarotkort

30 aug 2013

ÖversteprastinnanDagens tarotkort; Översteprästinnan (The Priestess)

Fråga att ställa sig:

Finns det områden i ditt liv där du tillåter andra att påverka dig i stället för att lita på din egen intuition?

http://www.tarot.nu/tarotkort/oversteprastinnan

Tarot

7 aug 2013

Tarot - Sidan är nu klar och innehåller allt du behöver veta om tarot. Bl a tarotkort, tarotläggning och andra tips om hur du tolkar de olika tarotkorten.

Tarot

Hälsningar

Tarot.nu

Äntligen så är det dags att lansera vår hemsida!

25 jun 2013

 

Var gärna med i vår Facebook sida, tyck, tänk, fråga och kommentera så mycket ni vill, alltid lika spännande med andras åsikter.

Med vänliga hälsningar

Tarot.nu