Tarottolkare Annika - Direktkod 126

Annika har mycket kunskap om tarotkorten och dess budskap

Första gången Tarot Annika drog ett Tarotkort var hemma hos en väninna. Det var ur Aleister Crowleys lek och kortet heter Lust/Strength. Hon läste om kortet ur boken som hörde till, och fick svar på så mycket mera än hon frågat om.

Från det ögonblicket var hon fast. Hon köpte en egen lek, satt ett helt år och studerade korten, samt lärde sig alla läggningarna. Efter det började hon att lägga för vänner och bekanta för att lära sig. Olika delar av korten blev mera framträdande och hon såg olika saker i korten, beroende på för vem hon gjorde läggningen. Hon förstod då att tarotkorten skulle bli hennes verktyg som förmedlade budskapen från andevärlden.

Annika har en stark tro på människans egen kraft att förändra sin situation och tarotkorten kan få dig att öppna ögonen för dina val. Annika anser att man måste jobba med sin egen utveckling för att bli en bra tarottolkare och att kunskap om kommunikation är viktig för att förmedla budskap på ett bra sätt.

Hon har suttit på marknader och mässor och lagt tarot i många år, och hon har även haft kurser om tarot och skrivit en bok på svenska i ämnet. Underlaget till den svenska boken finns i både engelska och svenska förlagor. Hennes stora erfarenhet om tarot går inte att ta miste på.

Drottning i stavar

Mitt kort är Queen of Wands. Det får representerar mig själv som Vägledare och Rådgivare. Hon har gått igenom mycket och använder sig av allt för att kunna hjälpa andra på bästa sätt. Hon delar med sig av sin kunskap, vetskap och visdom. Hon är kärleksfull men rak och ärlig. Hon säger sanningen och hoppas att den som lyssnar är villig att ta emot buskapet. Om inte annat så kan det så ett frö till förändring. För henne är korten Visdomens bok – kartan över vår medvetenhet.