Tarottolkare/dorothea

Tarot Dorothea hjälper dig förbi dina gränser

När du ringer till Dorothea så sitter hon i sitt vita rum, som är smyckat med blommor och levande ljus. Hon har slappnat av genom att tända rökelse och lyssnat på indianmusik, vilket får hennes sinne att öppnas mot den andliga världen. Tarot Dorothea spår med Kay Steventons Spiral Tarot, som hon lägger upp för dig. Du kan välja av de tre högar hon har, och från dem lägger hon upp korten tre och tre i rad. Vid större läggningar så kan hon sprida en solfjäder, samt kombinera korten med ett OH-kort. Då får hon en tydligare bild av vad du behöver veta. Hon vill hjälpa dig att komma förbi dina egna begränsningar. Dorothea är en mycket erfaren samtalspartner, hon har bred livserfarenhet och backar inte för några frågor om ditt liv. Hon vet att livet går upp och ned, men hon kan se vad som kan lyfta dig just nu. Dorothea är en coach och utbildad samtalsterapeut som hjälpt många människor att hitta rätt, och hennes specialiteter är arbete, relationsfrågor, barnfrågor, rehabilitering, ekonomi och drogrelaterade frågor. Hon använder sig även av sin starka intuition och i vissa fall pendel. Hon vill inte leta efter saker eller djur. Hon tar inte kontakt med andar och pratar aldrig om sjukdom och död.

Styrka, Lust

För mig förmedlar kortet möjligheten att förändra våra liv och oss själva. Inre styrka och mod.

Genom att möta våra innersta känslor, rädsla, ilska, destruktiva beteenden med mera, kan vi med hjälp av vår "styrka" bemästra, och ändra våra beteenden och förhållningssätt till det, som vi anser hindrar oss.

"Lusten" ger oss ny styrka och energi. Ett kärleksfullt och balanserat liv blir väckt och möjliggjort.

Lugnet infinner sig.

Lejonet förmedlar det mod, lugn och styrka du har. Ta fram lejonet (djurens konung) bli din egen modiga konung och ledare över ditt liv.