Spådam Siri - Direktkod 118

Tarot Siri tolkar dina kort med stark intuition

Siri är en självlärd tarottolkare och sierska. Hon får budskapen snabbt och intuitivt. Hon är en varm och godhjärtad kvinna som älskar att vara till hjälp. Hon är rak och ärlig och försöker få dig att själv reflektera över din situation.

Siri spår i Tarot of Reflections som är en detaljerad lek av italienaren Francesco Ciampi. Tarot Siri lägger upp tre kort och sedan får andra kort komplettera om det behövs. Hon läser in mycket i varje kort, och ser även bilder som finns bakom det uppenbara. Allt är inte vad det ser ut att vara, för i varje bild finns en spegelbild, som hjälper henne att se saken från en annan vinkel. Korten i sig skapar frågeställningar, för att du ska se vad som sker runt dig. Genom att se dig själv i en spegel, kan du förstå varför du befinner dig i just den här situationen. Varje ny fråga leder till ett kompletteringskort och du kan få mycket detaljer.

Siri har även Messages from your Animal Guide, Life Purpose-kort , Shamankort och sina egna symbolkort. Hon har god kontakt med djur och hittar djur och saker som kommit bort, genom att hon kan förflytta fokus i tid och rum.

Vagnen

Vagnen symboliserar föränderlighet. Ingenting står stilla även om det kan se ut så. Om man ser på hjul som rullar, ser det ibland ut som de rullar baklänges, men det är en synvilla. Man kan inte stoppa rörelsen framåt i livet, däremot har man sitt eget val att styra in vagnen på olika vägar. Var inte rädd för förändringar. Oftast leder de till något bättre och man kan kasta av lasten efter vägen, så att det inte blir så tungt. En vagn som rullar lätt är en fröjd för själen.