Spådam Ulrika - Direktkod 123

Tarot Ulrika

Ulrika började intressera sig för spådomskonst redan i tretton års ålder då hon träffade på en sierska som spådde i händer. Senare kom hon över en bok som heter Sibyllans hemligheter, där man kan läsa om alla olika former av divinationskonster. Hennes förmåga att se framtiden är medfödd, och som tonåring visste hon allt om sina kamraters relationer. Hon kunde också avgöra vem som hade hemligheter eller talade osanning. På den tiden såg hon det mest som en förströelse, och hon började inte utveckla den förmågan medvetet förrän senare.

Tarot Ulrika skaffade sina första tartotkort när hon var 22, och har använt dem i stort sett varje dag sedan dess. Hennes första lek var på temat ”Kung Artur och Riddarna vid det runda bordet”, och hon älskade den leken. Hon har den fortfarande kvar och tar fram den ibland, för att påminna sig om hur allt började.

Ulrika läste många olika böcker och övade flitigt på familj och vänner till en början, men efter tre år så bestämde hon sig för att hennes egna tolkningar var de bästa, och la bort alla böcker, och försökte glömma allt hon lärt sig. Det var då hon började se framtiden och korten på riktigt. Korten är som en strömbrytare för henne, och när hon lägger upp korten framför sig, bildar de tydliga par och kopplingar till varandra, och öppnar även hennes naturliga seende.

Tarot Ulrika har förmågan att spå på alla tänkbara sätt, men korten är det som hon hela tiden återkommer till. Ciro Marchetti är hennes personliga favoritillustratör, och hon äger nästan alla hans lekar. Den lek hon oftast arbetar med är Gilded tarot, och den är just en av hans skapelser.

Solen

Mitt absoluta favoritkort i leken är Solen. Anledningen till det är, att i alla situationer i livet så finns det något positivt att hitta som man kan fokusera på, och solen visar just på det positiva. Solen säger JA... Lyckan är närvarande, eller kommer att infinna sig snart, och det kan vara svaret på dina böner. Du får jobbet du sökt, mannen du älskar besvarar din kärlek, och om du undrar om du är på rätt väg så bekräftar solen även det. Solen är det enda kortet i leken där jag enbart ser ljus. Inget mörker råder där solen skiner.