Fem i Bägare - Besvikelse (Disappointment)

Fem i Bägare - Besvikelse (Disappointment)Mars i Skorpionen är detta kort astrologiskt. Det handlar det om ouppfyllda förväntningar och oväntade störningar i problematiska förhållanden.

Vi hade för höga förhoppningar på och blev grymt besvikna. Vi känner oss sårbara och sköra på djupet. Här finns både ledsna och ilskna känslor. Denna besvikelse kommer tyvärr inte som en överraskning utan har varit på gång länge. Du hörde varningsklockorna men vägrade att lyssna.

Varje besvikelse är dock ett tillfälle at lära sig något på. Vi förändras och kommer lite klokare och starkare ur varje besvikelse om vi vill.

I slut ändan så är det ofta oss själva vi är besvikna på eftersom vi inte lyssnade till den lilla rösten i vårt inre som försökte varna oss.

Det kan även vara så att det är gamla besvikelser från förr som aktiveras nu. Kanske var det en förälder som ständigt gjorde dig besviken? Kanske blir alltid besviken i relationer? När detta kort kommer upp i en läggning så är du redo att släppa gamla mönster runt detta.

Förslag till tolkning:

Dina känslor och relationer blir utmanande samt en källa till besvikelse nu. Din sårbarhet är tydlig. Du är rädd att bli sviken och besviken. Du kanske ställer lite för höga förväntningar på dina relationer och dina rädslor går därmed i uppfyllelse? Du kan känna dig förvirrad, ledsen, arg och osäker. Ta ansvar för det du känner och skyll inte på någon annan. Alla känslor vi har är medvetna val. Låt inte dina ”lägre” känslor och drifter styra dig. Lär dig av erfarenheten.

Frågor att ställa sig:

Inom vilka områden av ditt liv är du rädd för besvikelser? Vad har du lärt dig av de besvikelser du upplevt tidigare? Hur kan du undvika att bli besviken i framtiden?

Affirmation:

Jag lär känna min egen verklighet genom att se var jag lurar mig själv eller förnekar min inre röst.

Läs mer om: Sex i Bägare