Sex i Bägare - Nöje (Pleasure)

Sex i Bägare - Nöje (Pleasure)Solen i Skorpionen skvallrar om lust, nöje, sexuella relationer och känslomässig förnyelse.

Fem i Bägare var besvikelse och den har du nu kommit över. Du är åter redo att göra ett nytt försök vad gäller kärleksrelationer. Den här typen av kärlek är mycket helande för oss och förändrar oss inifrån och ut. Ge dig hän åt dina känslor och må bra. Att dyka i havet är spännande och lite skrämmande men efteråt känner vi oss uppfriskade och pånyttfödda. Det är värt risken och du strålar av hälsa och välmående.

Det här kortet handlar ibland om gammal kärlek som förnyas eller om känslan att vi har upplevt något liknande förut. Bli inte för nostalgisk utan njut bara av vad livet erbjuder, här och nu. Livet går aldrig i repris.

Förslag till tolkning:

Du utstrålar välbefinnande och tillfredställelse. Du är i harmoni med dina känslor. Någonting från det förflutna återvänder och ger dig ny lycka. Du minns och är nostalgisk. Vänskap och medkänsla är viktiga nu. Njut av livet och låt denna lycka göra dig ung till själ och sinne. Fastna bara inte i önskedrömmar om det som en gång var. Var tacksam för dina känslor och dela dem med en partner, om du har någon.

Fråga att ställa sig:

Håller du fast vid gamla föreställningar som hindrar dig från att njuta av dina kärleksrelationer?

Affirmation:

Jag är nu öppen och redo för en partner, med vilken jag kan njuta av kärlekens glädje på alla nivåer.

Läs mer om: Sju i Bägare