Fem i Stavar - Strid (Strife)

Fem i Stavar - Strid (Strife)Saturnus i Lejonet betyder tillbakahållande, frustration, begränsningar, förbittring, ouppfyllda begär och meningslös strävan. Lejonets kreativa kraft är blockerad av Saturnus.

Här finns inget flöde alls och allt stagnerar. Livet känns som en börda och vi undrar om vi någonsin kommer att bli lyckliga igen. Här bör vi inte ge upp, även om det är frestande i detta läge.

Saturnus lär oss tålamod och stegvis framåtskridande. Försök att inte bli överväldigad.

Du är redo att möta situationen och du har kraften att göra något åt den. Se bara till så att du kanaliserar den på rätt sätt och åt rätt håll. Livet är för kort för att hinna vara bitter.

Förslag till tolkning:

Du är rastlös och frustrerad. Något håller dig tillbaka och du känner dig begränsad. Inget flyter på och inget känns lätt. Mycket krånglar, blir försenat och är struligt. Ta djupa andetag och jobba framåt med det som hindrar dig, steg för steg. Bli inte en tjurskallig diktator, få ur dig din förbittring utan att gå i strid med någon om du kan. Se upp med perfektionism och kontrollbeteende. Den enda rätta vägen kan vara många.

 Frågor att ställa sig:

Vilka oövervinnliga hinder tycks stå mellan dig och dina mål? Hur ser berget av plikter och åtaganden ut framför dig nu?

Affirmation:

Jag är nu mer och mer kapabel att utrycka mina känslor och min kreativitet i mitt arbete.

Läs mer om: Sex i Stavar