Prins i Stavar - (Prince of Wands)

Prins i Stavar - (Prince of Wands)Prins i Stavar - (Prince of Wands) är mästaren av inspirerad kreativitet. Han är luftaspekten av eld.

Obegränsade kreativa uttryck strömmar ur honom oupphörligt. Inspirerad, kärleksfull och intuitiv styr han sin vagn med ett lejon som dragare. Tillit till sig själv och sin egen förmåga för honom framåt. Fokus, koncentration och tro på den kreativa processens förvandlande förmåga bär honom.
Här finns äventyrslusta och längtan efter spänning. Ofta är han en föregångare och pionjär inom något område av det kreativa. Han står för gudomlig inspiration där vi tappar all känsla för tid och rum och bara ger oss hän. I det ögonblicket bryr vi oss inte om vad andra tycker, vad man ”får” göra eller ens våra egna begränsningar.

Som ett barns oförstörda glädje när det dansar och sjunger av hjärtans lust. Det finns dock en risk att uppfattas som egocentrerad.

Förslag till tolkning:

Du har allt du behöver! Håll inte tillbaka dig själv och sakta inte ner på tempot. Lita till din gränslösa kreativa potential. Sträck ut dina armar, ta djupa andetag och möt livet med ett leende. Det är redo för dig!

Fråga att ställa sig:

Vilka utmaningar finns nu i ditt liv?

Affirmation:

Jag älskar livet och livet älskar mig.

Läs mer om: Prinsessa i Stavar