Tre i Bägare - Överflöd (Abundance)

Tre i Bägare - Överflöd (Abundance)Merkurius i Kräftan handlar detta kort om astrologiskt. Kommunikation och utbyte av känslor alltså. Känslor av ömhet, närhet och översvallande kärlek främst. Det kan gälla 3 viktiga personer i ditt liv t ex. Detta är inget du behöver leta efter eller förtjäna. Det finns där redan i ditt liv. Glöm bara inte att det är en gåva, något att vara tacksam över men inget att ta för givet. Se till att utrycka dina känslor i det yttre och berätta för dem det gäller hur mycket de betyder för dig under de närmaste 3 veckorna eller 3 månaderna. Tala dock ur hjärtat och säg inte bara vad du tror att de vill höra.

Kortet heter ju överflöd och du har lätt för att hitta ord och bli inspirerad nu så utnyttja detta. Fira och njut i glada vänners lag. På vissa kortlekar avbildas tre gracer (vackra kvinnor) som dansar i regnet eller höjer sina glas.

Förslag till tolkning:

Använd din fantasi och alla dina utryck för att ge kärlek till de närmaste, de som du kan vara dig själv med. Du har nu tålamod och överseende med deras svagheter och du känner dig lyckligt lottad. Njut och må bra i stunden med dina vänner och alla de du älskar.

Fråga att ställa sig:

Finns det människor i ditt liv som inte fått veta hur mycket du tycker om dem?

Affirmation:

Livet ger mig idag allt jag behöver för att vara lycklig.

Läs mer om: Fyra i Bägare