Tre i Skivor - Arbete (Work)

Tre i Skivor - Arbete (Work)Mars i Stenbocken står detta kort för astrologiskt. Arbete, gradvis framgång, självsäkerhet och plikt mot sig själv är ledord här. Dina energier är fullt engagerade i någon situation som du känner ett ansvar att ta itu med. Du är villig att ta itu med även svåra uppgifter eftersom din pliktkänsla kommer inifrån. Kropp, tanke och själ är alla med här och därför blir resultaten synliga. Molnen skingras och allt blir klart. Du är övertygad om att ditt påbörjade arbete ger dig kraften att komma över tillfälliga tvivel. Det säkrar en gradvis process.

Du är konkret, konstruktiv och målinriktad. Du vill ha fysisk och materiell trygghet nu. Du är ihärdig och tålmodig. Det är Stenbockens egenskaper. Bränn bara inte ut dig. Status är inte allt.

Förslag till tolkning:

Någon situation kräver kontinuerligt arbete. Engagera dig totalt. Det är värt det. Du kommer att se resultat och molnen på din himmel skingras. Bestäm dig noga för vad du vill engagera dig i först och bered dig på att framgången inte kommer över en natt utan steg för steg. Fortsätt bara ditt arbete med tålamod och övertygelse så kommer du dit du vill och ska.

Frågor att ställa sig:

Inom vilka områden håller du dig fortfarande tillbaka? Var kan du bidra med din energi?

Affirmation:

Jag är nu redo att ge allt och att få allt.

Läs mer om: Fyra i Skivor