Solen (The Sun)

Solen (The Sun)Kortet kallas ”den samarbetande medskaparen”. Den universella principen är samarbete, partnerskap och samverkan. Kortet styrs naturligtvis av Solen och solguden Ra syns ofta på detta kort. Talet är nio plus ett alltså 10. Som i sin tur blir 1 (se Magikern).

Här finns värme, glädje, gott partnerskap, kreativitet och lekfullhet. Nu har vi tagit oss igenom nålsögat i Månens mörka natt och kommit ut i ljuset. Nu förverkligar vi våra projekt och våra relationer blommar. Vi slösar inte längre någon tid på illusioner, lögner, kamp, svartsjuka eller begränsningar.
Här dansar fjärilsbarnen på kreativitetens gröna berg. Vi har inte nått så långt vi kan nå men vi är på god väg.

Våra drömmar har gått i uppfyllelse. Njut och dansa! Vi är fulla av liv, lycka, entusiasm och värme. Det gynnar vår omgivning och vi delar med oss. Nya projekt påbörjas, samarbeten inleds och partnerskap av alla möjliga slag ingås. Vi är motiverade och har mycket energi!

Tvillingsjälar kopplas till detta kort och står för hur vi verkligen utvecklar våra relationer till en konstart. Vi tillåter våra partners att vara som de är och stödjer varandra i växande. Det är rörelse mot helhet med teamwork som gäller här.

Möjliga tolkningar:

Du förändrar din syn på livet till det bättre. Du utstrålar livsglädje. Du är aktiv och utåtriktad. Du utvecklar dina ledaregenskaper i grupper. Du får framgång med något projekt. Du övervinner alla hinder. Du manifesterar ditt inre ljus i det yttre livet. Du mår bra i dina relationer och är lycklig. Du uppnår dina mål. Allt känns lätt och du är lekfull och kreativ. Du inspirerar andra och samarbetar bra med alla.

Nyckelord:

Visdom, kärlek, värme, kreativ energi, partnerskap, teamwork, kommunikation, klarhet, sanning, framgång, välstånd, tillfredsställelse, drömuppfyllelse och dans.

Fråga att ställa sig:

Vilka projekt står på dagordningen för dig nu?

Affirmation:

Det gudomliga ljuset fyller och leder mig.

Läs mer om: Domedagen